Partyservice Milder
10 april 2024
‘Ik ben elke dag weer dankbaar dat al die klanten ons weten te vinden’
Wie googelt op ‘Broodje Dennis’ krijgt meteen verschillende foto’s van een heerlijk broodje hete kip met saus. Vernoemd naar de bedenker van het broodje: Dennis Milder, eigenaar van Partyservice Milder. Het is een van de populairste broodjes van Nijmegen en omstreken en dus ook van zijn zaak . Maar eigenlijk doe je daarmee de rest van het aanbod tekort. Want Milder biedt meer – véél meer – kwaliteitsproducten. Alles voor een heerlijke lunch.
Het is grappig dat het broodje hete kip in de volksmond ‘Broodje Dennis’ is gaan heten. Zo heeft Dennis het zelf nooit bedacht. Daar is hij ook veel te bescheiden voor. Maar het tekent wel zijn betrokkenheid bij zijn bedrijf, bij zijn klanten én bij het aanbod van zijn zaak. Klanten weten wie hij is en wat hij doet. En dat waarderen ze. Dennis: “Dat is natuurlijk hartstikke fijn. Zo bouwen we aan een trouwe klantenkring. Maar ik doe het niet alleen. We zijn momenteel met tien hardwerkende en gemotiveerde medewerkers. Samen leveren we onze klanten de beste kwaliteit.”
Open vanaf 6:30
De broodjeszaak van Partyservice Milder is in 2003 ontstaan uit de slagerij van Dennis’ ouders. Het was al snel een populaire plek op bedrijventerrein Kerkenbos. Niet alleen voor de lunch, trouwens. De zaak is al om 6:30 uur open. “Mensen komen vanuit de nachtdienst of de ploegendienst even iets eten voordat ze naar huis gaan voor hun welverdiende slaap. Anderen komen gewoon lekker ontbijten voor een drukke werkdag.”
Bezorgservice en catering
Overigens is de broodjeszaak niet de enige plek waar je Milders producten kunt eten. Dagelijks worden er vele honderden broodjes bezorgd door heel Nijmegen. Bovendien verzorgen Dennis en zijn medewerkers ook nog eens de catering van grote en kleine evenementen in het hele land, zegt Dennis. “Denk bijvoorbeeld aan bedrijfsbarbecues. Daar zijn we heel sterk in. We hebben het lekker druk met zijn tienen.” Met deze bedrijfsomvang is Dennis ook in staat om de prijzen in de hand te houden. Daarom krijg je hier een eerlijk broodje tegen een eerlijke prijs.
Kwaliteit
Dennis zweert bij kwaliteitsproducten. Hij is alleen tevreden met de beste, verse ingrediënten. “De lunch is een welkome onderbreking van je werkdag. Maar dan moet het wel goed zijn, anders raak je er alleen maar gefrustreerd van.” Om die kwaliteit te waarborgen, werkt Dennis bijvoorbeeld samen met René Elvers Vleeswaren uit Wijchen. “Een fantastisch bedrijf, vind ik. Ze hebben goed personeel, ze leveren goede informatie, en werkelijk alles is mogelijk daar. Mede door René en zijn producten is mijn broodje hete kip uitgegroeid tot het populaire broodje dat het nu is.” Daarnaast wordt de hete kip nu op veel meer locaties verkocht dan alleen in Nijmegen. Op zo’n 45 adressen in de regio is het product te vinden. Ook de kerriesaus, die speciaal is gemaakt voor Milders Hete Kip, is erg populair. Deze is tegenwoordig ook te vinden in verschillende Jumbo’s en bij ons in de winkel.
Hete kip op locatie?
Over dat broodje hete kip krijgt hij trouwens nog veelvuldig vragen. Want hoe zit dat toch met die Hete Kip op Locatie die we weleens zien rijden? “Mensen denken dat dat een bedrijfsonderdeel van ons is, maar dat is niet zo. Het is een bedrijf dat is opgezet door een voormalig medewerker van ons. Hij neemt het hete kip concept van ons af, Dat kan ik erg waarderen.”
Meer weten over de broodjes, bezorgservice, bedrijfsbarbecues of andere catering van Partyservice Milder? Kijk op Partyservice Milder.
Nijmegen BusinessGastvrijheid