RAN Business Golfcompetitie 2022

5de wedstrijd RAN Business Golfcompetitie

06-09-2022

6 september 2022 is en weer een wedstrijd van de RAN Business Competitie. Voor de derde wedstrijd zijn we te gast bij BurgGolf Wijchen.

Algemene informatie

  • Locatie:BurgGolf Wijchen - Weg door de Berendonck 40 in Wijchen
  • Datum:06-09-2022
  • Tijd:14:30

Delen

Op een ontspannen én tegelijk sportieve manier netwerken in een prachtig groene omgeving? Dat klinkt goed, toch? Laten onze golfdagen nou precies dát bieden en die wil je daarom zeker niet missen!

Wat kun je verwachten? Een flight bestaat uit maximaal vier personen. De catering wordt zowel vooraf als in de baan verzorgd. Een afsluitende borrel met prijsuitreiking vindt ná de wedstrijd plaats. Een gezamenlijk diner sluit het jaar af.

De inloop is vanaf 14.00 uur en de flights slaan vanaf 15.00 uur af met een shotgun. De prijs voor deelname is € 410,-. Je kunt trouwens ook op ieder gewenst moment gedurende de reeks instappen. Neem dan even contact met ons op over de kosten. Bekijk via deze link de sfeerimpressie van de RAN Business Golfcompetitie.

De Golfcompetitie van RAN Business is al jarenlang een beproefd concept. Golf blijft een mooie manier van ontmoeten. Er ontstaan goede gesprekken in een ontspannen sfeer, waarbij je ook nog aan je vitaliteit werkt.

Bij de RAN Business Golfdagen staat het spelelement centraal. Daarnaast zijn de dagen een uitgelezen kans om op een informele manier en in een prachtige omgeving te netwerken.

Vragen? Neem contact met ons op!

Contact