Business Meets bij Hotel Haarhuis

Business Meets bij Hotel Haarhuis

21-02-2022

Business Meets bij Hotel Haarhuis

Noteer het alvast in je agenda! Op 13 december is de tweede editie van Business Meets! Regionale ondernemers uit de meest uiteenlopende branches zullen elkaar ontmoeten bij Hotel Haarhuis in Arnhem. We gaan in gesprek met Marinka Nootenboom (CEO of Royal Nooteboom Group & Zakenvrouw van het Jaar 2022), die ons vertelt over haar bedrijf Royal Nootenboom Group. Gezelligheid staat centraal tijdens dit laagdrempelige, maar perfect verzorgde netwerkevent.

Ook is er volop ruimte voor kennisdeling tijdens de exclusieve masterclass die Jan Spoorenberg van Henceforth dit maal zal verzorgen. De masterclass begint om 15:30 en biedt plaats voor maximaal 50 personen.

 

Algemene informatie

  • Locatie: Stationsplein 1 in Arnhem
  • Datum:21-02-2022
  • Tijd:16:30

Delen

Business Meets.

Maak kennis met Business Meets! De basisingrediënten van dit netwerkplatform: gezelligheid, laagdrempelige ontmoetingen en perfect verzorgde walking dinners op indrukwekkende locaties. Maar het kennis- en netwerkplatform is méér dan dat: kennisdeling is het kernthema.

Business Meets vindt acht keer per jaar plaats. Naast ontspannende gesprekken tijdens de borrel, voeren we prikkelende discussies met elkaar tijdens masterclasses, geleid door spraakmakende sprekers.

Business Meets = Méér!
Méér ondernemers, méér ontmoetingen, méér interactie en méér gezelligheid. Business Meets is een sterk en divers netwerkplatform. De events worden altijd goed bezocht. Ons streven: dat iedere ondernemer na afloop zegt: ‘Hier moet ik de volgende keer weer bij zijn!’

Niet alleen ondernemers uit de regio’s Arnhem en Nijmegen zijn welkom, ook ondernemers uit bijvoorbeeld de regio’s Duiven, Velp, Maas & Waal, Land van Cuijk en Boxmeer nodigen we van harte uit deel te nemen Business Meets. Ook zoeken wij graag verbinding met de regio Kleef.
Kortom: het kennis- en netwerkplatform reikt veel verder dan de gebiedsgrenzen van onze zakenmagazines Arnhem Business en Nijmegen Business.

Ontmoeten we jou ook de volgende keer?

Voordelen Business Meets lidmaatschap

  • Elk jaar 8 Business Meets evenementen
  • Toegang met in totaal 4 introducees
  • Netwerkmogelijkheden met regionale ondernemers
  • Gratis walking dinner (drankjes voor eigen rekening)
  • Spraakmakende sprekers
  • Masterclasses
  • Abonnement op Arnhem/Nijmegen Business

Lid worden van het snel groeiende zakennetwerk van de regio? Meld je dan hier aan!

Vragen? Neem contact met ons op!

Contact