Business Meets bij Planet Awesome

Business Meets bij Planet Awesome

17-04-2023

Ben jij klaar om een inspirerende avond vol plezier en zakelijk inzicht te beleven? Kom dan naar de Business Meets bij Planet Awesome op maandag 17 april. Dit evenement vindt plaats in het hart van het amusementscentrum van Nijmegen en wordt gehost door Allard Koopsen, de directeur van Planet Awesome.

Tijdens deze avond krijg je de kans om te netwerken met gelijkgestemde ondernemers en om te leren van succesvolle ondernemers uit de regio. Een van de gasten die je zeker niet wilt missen, is Twan Krebbers, de eigenaar van de Matrixx. Hij zal ons meer vertellen over de groei en ontwikkeling van zijn bedrijf. De Matrixx is verantwoordelijk voor de organisatie van verschillende grote festivals, waaronder het Dreamfields Festival, Emporium Festival en Het Foute Oktoberfest. Daarnaast organiseren zij samen met Snollebollekes de Gelredome shows onder de naam Snollebollekes Live in Concert en het tweedaagse festival Total Loss. Ook zijn zij tijdens de Nijmeegse Vierdaagsefeesten verantwoordelijk voor drie volle locaties in het centrum van Nijmegen.

Mis deze kans niet om nieuwe contacten te leggen, kennis op te doen en je te laten inspireren door succesvolle ondernemers. Kom naar de Business Meets bij Planet Awesome op maandag 17 april!

Uiteraard is er natuurlijk ook weer ruim de mogelijkheid om te netwerken met regionale ondernemers onder het genot van een hapje en een drankje.

Reden genoeg om te komen dus! Meld je aan via de onderstaande button.

Algemene informatie

  • Locatie:Energieweg 102 in Nijmegen
  • Datum:17-04-2023
  • Tijd:16:30

Delen

Business Meets.

Maak kennis met Business Meets! De basisingrediënten van dit netwerkplatform: gezelligheid, laagdrempelige ontmoetingen en perfect verzorgde walking dinners op indrukwekkende locaties. Maar het kennis- en netwerkplatform is méér dan dat: kennisdeling is het kernthema.

Business Meets vindt acht keer per jaar plaats. Naast ontspannende gesprekken tijdens de borrel, voeren we prikkelende discussies met elkaar tijdens masterclasses, geleid door spraakmakende sprekers.

Business Meets = Méér!
Méér ondernemers, méér ontmoetingen, méér interactie en méér gezelligheid. Business Meets is een sterk en divers netwerkplatform. De events worden altijd goed bezocht. Ons streven: dat iedere ondernemer na afloop zegt: ‘Hier moet ik de volgende keer weer bij zijn!’

Niet alleen ondernemers uit de regio’s Arnhem en Nijmegen zijn welkom, ook ondernemers uit bijvoorbeeld de regio’s Duiven, Velp, Maas & Waal, Land van Cuijk en Boxmeer nodigen we van harte uit deel te nemen Business Meets. Ook zoeken wij graag verbinding met de regio Kleef.
Kortom: het kennis- en netwerkplatform reikt veel verder dan de gebiedsgrenzen van onze zakenmagazines Arnhem Business en Nijmegen Business.

Ontmoeten we jou ook de volgende keer?

Voordelen Business Meets lidmaatschap

  • Elk jaar 8 Business Meets evenementen
  • Toegang met in totaal 4 introducees
  • Netwerkmogelijkheden met regionale ondernemers
  • Gratis walking dinner (drankjes voor eigen rekening)
  • Spraakmakende sprekers
  • Masterclasses
  • Abonnement op Arnhem/Nijmegen Business

Lid worden van het snel groeiende zakennetwerk van de regio?

Meld je hier aan!

Vragen? Neem contact met ons op!

Contact