Business Meets bij Restaurant Soirée

Business Meets bij Restaurant Soirée

11-12-2023

Laat jezelf inwijden in een avond vol inspiratie, plezier en waardevol zakelijk inzicht op maandag 11 december om 16:30 uur bij Business Meets. Dit evenement vindt plaats bij Restaurant Soirée in Velp en biedt een unieke gelegenheid om gelijkgestemde ondernemers te ontmoeten, te netwerken en te leren van succesvolle ondernemers uit de regio. Mis deze kans niet om nieuwe contacten te leggen, kennis op te doen en je te laten enthousiasmeren door succesvolle ondernemers.

Een van de bijzondere gasten die je zeker niet wilt missen, is Angélique Schmeinck. Als een van de slechts twee vrouwelijke meesterkoks in Nederland, begon zij in 2003 met het innovatieve concept CuliAir, waarbij zij een heteluchtballon gebruikt als een unieke locatie om een heerlijk diner te bereiden. Daarnaast heeft ze deelgenomen aan verschillende televisieprogramma’s en heeft ze meerdere kookboeken op haar naam staan.

Bovendien zullen onze gastheren Tom Pfeijffer en Maxime Oldenboom je van harte welkom heten bij Restaurant Soirée in Velp voor een avond vol prikkelende culinaire verrassingen.

We kijken er enorm naar uit om je te verwelkomen op Business Meets op maandag 11 december bij Restaurant Soirée in Velp. Aarzel niet en grijp deze kans om je zakelijke netwerk uit te breiden en je kennis te verrijken.

Algemene informatie

  • Locatie:Hoofdstraat 73 in Velp
  • Datum:11-12-2023
  • Tijd:16:30

Delen

Business Meets.

Maak kennis met Business Meets! De basisingrediënten van dit netwerkplatform: gezelligheid, laagdrempelige ontmoetingen en perfect verzorgde walking dinners op indrukwekkende locaties. Maar het kennis- en netwerkplatform is méér dan dat: kennisdeling is het kernthema.

Business Meets vindt acht keer per jaar plaats. Naast ontspannende gesprekken tijdens de borrel, voeren we prikkelende discussies met elkaar tijdens masterclasses, geleid door spraakmakende sprekers.

Business Meets = Méér!
Méér ondernemers, méér ontmoetingen, méér interactie en méér gezelligheid. Business Meets is een sterk en divers netwerkplatform. De events worden altijd goed bezocht. Ons streven: dat iedere ondernemer na afloop zegt: ‘Hier moet ik de volgende keer weer bij zijn!’

Niet alleen ondernemers uit de regio’s Arnhem en Nijmegen zijn welkom, ook ondernemers uit bijvoorbeeld de regio’s Duiven, Velp, Maas & Waal, Land van Cuijk en Boxmeer nodigen we van harte uit deel te nemen Business Meets. Ook zoeken wij graag verbinding met de regio Kleef.
Kortom: het kennis- en netwerkplatform reikt veel verder dan de gebiedsgrenzen van onze zakenmagazines Arnhem Business en Nijmegen Business.

Ontmoeten we jou ook de volgende keer?

Voordelen Business Meets lidmaatschap

  • Elk jaar 8 Business Meets evenementen
  • Toegang met in totaal 4 introducees
  • Netwerkmogelijkheden met regionale ondernemers
  • Gratis walking dinner (drankjes voor eigen rekening)
  • Spraakmakende sprekers
  • Masterclasses
  • Abonnement op Arnhem/Nijmegen Business

Lid worden van het snel groeiende zakennetwerk van de regio? Ga dan naar lid worden.

Vragen? Neem contact met ons op!

Contact