Business Meets bij Watergoed

Business Meets bij Watergoed

30-10-2023

“Laat je onderdompelen in een avond vol inspiratie, plezier en waardevol zakelijk inzicht op maandag 30 oktober om 16:30 uur bij Business Meets. Dit evenement vindt plaats bij Watergoed in Valburg en biedt een unieke gelegenheid om gelijkgestemde ondernemers te ontmoeten, te netwerken en te leren van succesvolle ondernemers uit de regio. Mis deze kans niet om nieuwe contacten te leggen, kennis op te doen en je te laten inspireren door succesvolle ondernemers.

Een van de speciale gasten die je zeker niet wilt missen, is Bas Nijhuis. Sinds 2005 is hij actief als scheidsrechter, zowel in de Nederlandse eredivisie als in de Europese topcompetities. Bas neemt ons mee in een inspirerend verhaal waarin hij de connectie legt tussen zijn ervaringen op het veld en het bedrijfsleven. Dit wil je niet missen!

Bovendien zal onze gastheer Joost Frijlink je hartelijk verwelkomen op de prachtige evenementenlocatie Watergoed in Valburg. Watergoed bevindt zich aan de oevers van de plassen bij Slijk-Ewijk en is de ideale plek voor vergaderingen, bedrijfsuitjes, feesten, familiedagen, vrijgezellenfeesten en bruiloften.

We kijken er enorm naar uit om je te verwelkomen bij Business Meets op maandag 30 oktober bij Watergoed. Aarzel niet en grijp deze kans om je zakelijke netwerk uit te breiden en je kennis te vergroten.

Klik hieronder om je aan te melden en tot ziens op 30 oktober.

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door:

Algemene informatie

  • Locatie:Tielsestraat 129 in Valburg
  • Datum:30-10-2023
  • Tijd:0:00

Delen

Business Meets.

Maak kennis met Business Meets! De basisingrediënten van dit netwerkplatform: gezelligheid, laagdrempelige ontmoetingen en perfect verzorgde walking dinners op indrukwekkende locaties. Maar het kennis- en netwerkplatform is méér dan dat: kennisdeling is het kernthema.

Business Meets vindt acht keer per jaar plaats. Naast ontspannende gesprekken tijdens de borrel, voeren we prikkelende discussies met elkaar tijdens masterclasses, geleid door spraakmakende sprekers.

Business Meets = Méér!
Méér ondernemers, méér ontmoetingen, méér interactie en méér gezelligheid. Business Meets is een sterk en divers netwerkplatform. De events worden altijd goed bezocht. Ons streven: dat iedere ondernemer na afloop zegt: ‘Hier moet ik de volgende keer weer bij zijn!’

Niet alleen ondernemers uit de regio’s Arnhem en Nijmegen zijn welkom, ook ondernemers uit bijvoorbeeld de regio’s Duiven, Velp, Maas & Waal, Land van Cuijk en Boxmeer nodigen we van harte uit deel te nemen Business Meets. Ook zoeken wij graag verbinding met de regio Kleef.
Kortom: het kennis- en netwerkplatform reikt veel verder dan de gebiedsgrenzen van onze zakenmagazines Arnhem Business en Nijmegen Business.

Ontmoeten we jou ook de volgende keer?

Voordelen Business Meets lidmaatschap

  • Elk jaar 8 Business Meets evenementen
  • Toegang met in totaal 4 introducees
  • Netwerkmogelijkheden met regionale ondernemers
  • Gratis walking dinner (drankjes voor eigen rekening)
  • Spraakmakende sprekers
  • Masterclasses
  • Abonnement op Arnhem/Nijmegen Business

Lid worden van het snel groeiende zakennetwerk van de regio? Ga dan naar lid worden.

Vragen? Neem contact met ons op!

Contact