RAN Business Golfcompetitie speeldag 1  

Eerste wedstrijd RAN Business Golfcompetitie

05-04-2023

Op een ontspannen én tegelijk sportieve manier netwerken in een prachtig groene omgeving? Dat klinkt goed, toch? Laten onze golfdagen nou precies dát bieden en die wil je daarom zeker niet missen!

Wat kun je verwachten? Een flight bestaat uit maximaal vier personen. De catering wordt zowel vooraf als in de baan verzorgd. Een afsluitende borrel met prijsuitreiking vindt ná de wedstrijd plaats. Een gezamenlijk diner sluit het jaar af.

De inloop is vanaf 14.00 uur en de flights slaan vanaf 15.00 uur af met een shotgun. De prijs voor deelname is € 435,-. Je kunt trouwens ook op ieder gewenst moment gedurende de reeks instappen. Neem dan even contact met ons op over de kosten. Bekijk via deze link de sfeerimpressie van de RAN Business Golfcompetitie.

De Golfcompetitie van RAN Business is al jarenlang een beproefd concept. Golf blijft een mooie manier van ontmoeten. Er ontstaan goede gesprekken in een ontspannen sfeer, waarbij je ook nog aan je vitaliteit werkt.

Bij de RAN Business Golfdagen staat het spelelement centraal. Daarnaast zijn de dagen een uitgelezen kans om op een informele manier en in een prachtige omgeving te netwerken.

Aanmelden kan nog, dus meld je aan via het onderstaande formulier en we nemen zsm contact met u op.

Algemene informatie

  • Locatie:Landgoed Welderen - Grote Molenstraat 173 in Elst
  • Datum:05-04-2023
  • Tijd:3:00

Delen

Speelschema 2023

5 april 2023 – Landgoed Welderen
9 mei 2023 – Burggolf Wijchen
7 juni 2023 – Landgoed Bleijenbeek
12 juli 2023 – Landgoed Welderen
5 september 2023 – Burggolf Wijchen
4 oktober 2023 – Landgoed Welderen (met afsluitende BBQ)

Wil je ook meedoen? Meld je dan aan via de aanmeldpagina.

Vragen? Neem contact met ons op!

Contact