Al het nieuws uit de regio met Hallo! Nijmegen

Hallo! Nijmegen

Hallo! Nijmegen verscheen voor het eerst in 2017. Het huis-aan-huismagazine wordt 12 x per jaar kosteloos verspreid onder huishoudens zonder brievenbussticker in het hele Rijk van Nijmegen. Dit doen we met veel plezier voor zo’n 225.000 lezers. Hallo! Nijmegen is daarom hét stadsmagazine om de zichtbaarheid van ondernemers te vergroten. Zowel voor hen die zich op de zakelijke, als de particuliere markt richten.

Door middel van interessante en laagdrempelig geschreven artikelen in combinatie met een frisse en aantrekkelijke vormgeving brengt Hallo! Nijmegen de meest uiteenlopende onderwerpen onder de aandacht bij haar lezers. Zij worden geïnformeerd over alle kansen en mogelijkheden die onze regio te bieden heeft op het gebied van leven, wonen, kunst, cultuur, ondernemen, lifestyle, recreëren, sport, auto’s en motoren en nog veel meer.

Advertenties & artikelen
Hallo! Nijmegen biedt ondernemers, non-profit organisaties en overheid de mogelijkheid om zichzelf te presenteren middels een advertentie of artikel. Met een advertentie communiceer je jouw actie, dienst, product, bericht of nieuwe imago naar onze lezers. Niet de beschikking over een advertentie? Dan kan onze studio de advertentie voor een kleine meerprijs ontwerpen.

Bedrijfsreportage
Hallo! Nijmegen biedt tevens de mogelijkheid om je bedrijf te profileren door middel van een bedrijfsreportage. Je kunt zelf tekst en foto(’s) aanleveren, of je maakt een afspraak met onze redactie. In samenwerking met jou wordt dan de tekst geschreven en de fotografie ingepland. Onze studio geeft het artikel vorm.

Huis-aan-huismagazine
Hallo! Nijmegen is een huis-aan-huismagazine, gedrukt in full colour op krantenpapier. Het wordt kosteloos verspreid onder huishoudens zonder brievenbussticker en het en is gratis mee te nemen bij talloze afhaalpunten (veelal supermarkten) in onder meer Berg en Dal, Beek, Bemmel, Beuningen, Beneden-Leeuwen, Elst, Weurt, Grave, Groesbeek, Heilig Landstichting, Lent, Malden, Nijmegen, Oosterhout, Ubbergen en Wijchen.

Ook afhaalpunt worden?
Wil jij je als bedrijf ook aanmelden als afhaalpunt? Leuk! Stuur ons dan even een mailtje op info@hallo-nijmegen.nl.

Neem contact op