5 Vragen aan
15 februari 2023
5 vragen aan: Danny van Hal, Mels van Bilderbeek en Michiel Houkes van Buskens
In de rubriek ”5 vragen aan” stellen we 5 vragen aan de ondernemer die op de cover van de vorige editie heeft gestaan. Deze keer aan het woord; Danny van Hal, Mels van Bilderbeek
en Michiel Houkes van Buskens.
1. Hoe zouden jullie Buskens typeren?
Een moderne wijnbar die zich onderscheidt in inrichting, assortiment en gastheer-/ vrouwschap. Iedereen is welkom, al kom je maar voor 1 glas wijn of voor een uitgebreide lunch, borrel of diner.
2. En hoe zouden jullie graag door gasten omschreven willen worden?
Als een horecazaak waar je je prettig voelt, waar de service hoog is en waar je voor elke gelegenheid terecht kunt.
3. Wat kan Buskens voor de zakelijke markt betekenen?
De plek om elkaar te ontmoeten op een informele manier en de plek waar je met collega’s en medewerkers komt om successen te vieren of gewoon voor een gezellige team(mid)dag.
4. Waar zijn jullie het meest trots op?
Op het hele plaatje; dat we er zo’n mooie en fijne plek van hebben gemaakt. En we zijn natuurlijk erg trots op de samenwerking met Vesters en de inzet en deskundigheid van ons personeel.
5. Wat is voor jullie het ultieme gevoel van ondernemerschap?
Dat je een plan hebt bedacht dat werkt, dat gasten je daar complimenten over geven. En met een glimlach je zaak verlaten én weer terug komen!
Meer weten? Kijk op Buskens.
Van Links naar rechts; Danny van Hal, Mels van Bilderbeek en Michiel Houkes.