Events

Uitgelichte evenementen

Aankomende evenementen

RAN Business Golfcompetitie speeldag 4

03-07-2024

RAN Business Golfcompetitie speeldag 5

11-09-2024

RAN Business Golfcompetitie speeldag 6

09-10-2024

Netwerkbijeenkomst Arnhem en Nijmegen

Heb je interesse in het bijwonen van één of meerdere netwerkbijeenkomsten in de buurt van Arnhem en Nijmegen? Dan ben je bij RAN Business aan het juiste adres. Onze netwerkbijeenkomsten zijn bedoeld om je te inspireren en te motiveren. Ook bieden wij je de mogelijkheid om in contact te komen met andere ondernemers uit verschillende branches. De sfeer is laagdrempelig en vooral gericht op netwerken en gezelligheid.

Aankomende netwerkbijeenkomsten Arnhem en Nijmegen

RAN Business organiseert netwerkevenementen voor lokale ondernemers uit allerlei sectoren op prachtige locaties. Daarbij staan netwerken en bijeenkomsten centraal. Maar het gaat verder dan dat; er zijn mogelijkheden om informatie te delen in verschillende settings, waaronder privé workshops en masterclasses.

 

Wat is een netwerkevenement?

Een netwerkevenement is een bijeenkomst waar mensen uit verschillende branches en bedrijven bij elkaar komen om nieuwe contacten te leggen, zaken te bespreken en te netwerken. Het is een uitstekende manier om nieuwe mogelijkheden te ontdekken en te groeien in je netwerk.

Waarom is een netwerkevenement in de buurt van Arnhem en Nijmegen belangrijk?

Via deze manier kun je een netwerk opbouwen met verschillende regionale ondernemers. Dit kan je verder helpen in je carrière. RAN Business biedt verschillende soorten netwerkevenementen aan. Daarnaast vindt er ook een Golfcompetitie en een Rally plaats.

Moet ik lid worden om deel te nemen aan de netwerkbijeenkomst in de regio van Arnhem en Nijmegen?

De netwerkevenementen zijn uitsluitend voor leden. Je kunt natuurlijk wel vrijblijvend kennismaken om te ontdekken of het iets voor je is. Daarvoor kun je ons telefonisch bereiken of een email sturen.

Hoe duur is een lidmaatschap en wat krijg ik dan?

Lid worden van Business Meets bedraagt € 325,- ex. btw per jaar, tot wederopzegging. Als lid van Business Meets krijg je toegang tot alle 8 Business Meets evenementen, waarbij je ook 4 introducees meeneemt. Je krijgt de mogelijkheid om te netwerken met regionale ondernemers en deel te nemen aan een walking dinner (drankjes zijn voor eigen rekening). Tijdens de evenementen zijn er spraakmakende sprekers en elke week ontvang je unieke content via de nieuwsbrief van Business Meets. Bovendien krijg je elke maand het laatste regionale zakelijke nieuws in je mailbox en een abonnement op Arnhem/Nijmegen Business.

Ik kom niet uit Arnhem of Nijmegen, mag ik dan wel lid worden?

Jazeker! RAN Business focust zich met name op ondernemers die uit de regio van Arnhem en Nijmegen komen. Maar ondernemers buiten deze regio zijn ook meer dan welkom bij ons netwerk. Twijfel je of je in deze categorie valt? Neem dan eventjes contact met ons op.

Vragen? Neem contact met ons op!

Contact