Een avontuurlijke rally door het onbekende op 21 juni

RAN Business Rally 2024

RAN Business Rally 2024!

Stap uit je comfortzone en ontdek een andere kant van netwerken tijdens de RAN Business Rally op 21 juni. Laat de gebruikelijke snelwegen achter je en laat je verrassen door onbekende routes en verborgen parels. Dit avontuur, in samenwerking met Bol Pijl Events, biedt meer dan alleen een autorit. Het is een unieke gelegenheid om gelijkgestemde ondernemers te ontmoeten, te netwerken en waardevolle connecties te leggen in een informele setting.

Start jouw dag vol ontdekkingen bij Bistrobar Beaune in Rozendaal, waar je wordt verwelkomd met een kop koffie en de nodige instructies. Vorm een team, bewapend met een routeboek en benodigdheden en ga de uitdaging aan. Onderweg wacht een culinaire verrassing op een geheime lunchlocatie, waarna je de dag afsluit met een gezellige borrel waar de winnaar wordt bekendgemaakt. Mis deze unieke ervaring niet en reserveer snel, want er zijn slechts 50 equipes beschikbaar.

De inschrijving is al geopend!

Word jij de winnaar van 2024?

Of het nu gaat om het scoren van die felbegeerde beker, of het opdoen van nieuwe contacten of waardevolle gesprekken. Onze rally is elk jaar de moeite meer dan waard.

RAN Business Rally 

Wat mag je verwachten?

Alle info op een rijtje

  • Datum: 21 juni
  • Tijd: 09:00
  • Start/eind locatie: Bistrobar Beaune
  • Kosten: €195,- excl. BTW per equipe

Bekijk hieronder een aantal foto’s van de editie van 2023

Doe je mee?

Meld je nu snel aan voor de RAN Business Rally voor slechts 195 euro per equipe en ervaar zelf deze effectieve vorm van business en pleasure.

Let op: Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Schrijf je dus snel in!

De RAN Business Rally wordt mogelijk gemaakt door:

‘Het is een heerlijke en ontspannen manier van netwerken’

Zien we jou op 21 juni aan de startstreep?

Nog niet helemaal overtuigd om mee te doen? Heb je vragen of zijn er dingen onduidelijk? Neem contact op met Ber Pas via: 024 360 92 88. Hij beantwoordt graag al je vragen.