Artikelen
25 november 2019
Dé Smaakcateraar: Proef de mogelijkheden
Dé Smaakcateraar maakt van bijzondere momenten een smaakvolle belevenis. Dat is meer dan alleen het bereiden en serveren van lekkere gerechten en drankjes. Dé Smaakcateraar maakt van elk feest een geslaagde happening door desgewenst invulling te geven aan de locatie, decoratie, bloemen, muziek en alles wat daarbij komt kijken. Daarbij spelen zij in op trends en weten ze elke keer iets verrassends neer te zetten. Iets te vieren? Jouw feestcommissie: Roy en Jessy Tinneveld en hun team.
Roy: “Afgelopen zomer hebben we veel toffe feesten mogen organiseren. We zien een toename van bruiloften, bedrijfsfeesten en andere festiviteiten. Als er iets te vieren valt, mag het ook gevierd worden. We zitten steeds vaker aan tafel om een volledig totaalconcept samen te stellen. Populair zijn onze bruiloften en feesten in Italiaanse sfeer. In een groene omgeving geniet je met je gezelschap aan lange tafels van de meest verrukkelijke gerechten uit Italië. Denk aan antipasti met Parma-ham, salami en Pecorino. Daarna pasta’s, mooie stukken vlees en vis en als afsluiting dolci. Je toast met prosecco en daarna vloeit de Italiaanse wijn rijkelijk. Dit is een shared dining concept waarbij je aan lange tafels gezamenlijk geniet van planken vol heerlijkheden.”
Je eigen foodfestival
“Ook geliefd is ons foodfestival dat we organiseren bij jou in de tuin, in de bedrijfshal of op locatie. Gasten kunnen relaxt rondlopen en bij verschillende standjes gerechtjes en drankjes proeven. Je kunt van alles bestellen uit de wereldkeuken en eten en drinken waar je zin in hebt. De sfeer is ongedwongen en zorgt ervoor dat je makkelijk contact maakt.”
Kerst- en Oud & Nieuw
“Overigens blijven onze vele varianten hapjes en buffetten ook nog steeds gewild. Voor kerst- en eindejaarsborrels is het leuk om daar een thema aan te hangen. Denk dan aan een ‘Duitse kerstmarkt setting’ bijvoorbeeld. Wij vinden het belangrijk om gasten te laten genieten. Dat doen we met lekker eten, maar zeker ook met de entourage eromheen. Dat maakt een reguliere kerstborrel nou juist speciaal. Een herinnering waar je met een glimlach op terugkijkt. Wij weten dat het organiseren van een eindejaarsborrel maatwerk is. We bekijken dan ook altijd samen wat het beste past bij het bedrijf en de mensen. Speciale wensen? Geen probleem, bij ons kan (bijna) alles!”
Maaltijd aan huis
Wie de gerechten van Dé Smaakcateraar wel eens geproefd heeft, weet dat de kwaliteit en smaak uitstekend zijn. Eigenlijk zou je dat elke dag wel op je bord willen hebben. “Vanaf medio november kan dat”, zegt Roy enthousiast. “In samenwerking met twee compagnons, Dirk Flintrop en Paul Roelofsen, gaan we maaltijden bezorgen aan huis of op het werk. Zo werken we met Oregional Streek-producten, een groothandel van telers en boeren uit de regio. Je eet dus uit je achtertuin. Zo komen bijvoorbeeld de aardappels uit Bemmel en de komkommers uit Oosterhout. Dé Smaakcateraar bereidt en bezorgt de gezonde maaltijden onder de noemer Welner maaltijden. Het zijn traditio-nele gerechten in een hip jasje. Wekelijks heb je keuze uit negen menu’s. We bezorgen vanaf drie maaltijden. De verse gerechten zijn vijf dagen houdbaar. Ideaal voor thuis, maar zeker ook op het werk. Je eet gezond en lokaal uit de regio. En dat ook nog betaalbaar.”
Business Meets
Loopt het water in je mond? Dé Smaakcateraar is volgend jaar partner van Business Meets. Tijdens deze gastronomische avond op de indrukwekkende locatie van Dé Smaakcateraar in Gendt kun je zien, proeven en beleven hoe Roy, Jessy en hun team van jouw festiviteit een geslaagde happening kunnen maken.
Al eerder iets te vieren? Kijk dan op www.desmaakcateraar.nl. En je maaltijden bestel je op www.welnermaaltijden.nl.
Arnhem Business