Emil’s Hete Kip op locatie
13 december 2023
Emil’s Hete Kip op locatie vliegt uit!
Waarheen? Nou, naar waar jij het graag zou willen! Emil Swartjes is namelijk met zijn foodtruck in te huren op je bedrijventerrein, festival, feest of partij. En hij reist door heel het land, dus mocht je dit lezen en helemaal in Friesland wonen, dan is dat geen enkel probleem. Woon je in deze regio, dan heb je de reclames van Emil’s Hete kip op locatie vast wel eens gezien, zéker als je Partyservice Milder/ Broodje Dennis wel eens bezoekt. In de pilotfase hing daar volop reclame van Emil, die daar destijds fulltime werkte. Inmiddels is Hete kip op locatie groot genoeg om op eigen benen te staan, of beter gezegd: om uit te vliegen! Emil ging zelfstandig en is Dennis Milder dankbaar voor het feit dat hij zijn concept rustig op kon bouwen tot het punt waar hij nu staat.
Een ander bedrijf dat Emil dankbaar is, is René Elvers Vleeswaren. Deze gerenommeerde groothandel in vleeswaren staat garant voor pure producten van topkwaliteit. In de beginfase mocht Emil zijn foodtruck ook bij René stallen voor zolang dat nodig zou zijn. Ondernemers die elkaar allemaal helpen en versterken dus!
Vers bereid op locatie
Diezelfde topkwaliteit zet Emil voort doordat hij alles op locatie bereidt. Verser dan vers krijg je het niet. “Daar ligt mijn kracht”, vertelt Emil. Dat is dus iets heel anders dan bereiden in een keuken en bezorgen op locatie! En denk je nu: “Ja ho eens even, we zijn met 100 man, dus gezamenlijk eten zit er vast niet in”, dan heb je het mis. Emil: “Ik kan een behoorlijk tempo garanderen. Soms twijfelen klanten eraan of het lang genoeg is als ze me voor anderhalf uur boeken. Bang dat niet iedereen aan voldoende eten toekomt. Ik verzeker je dat er niemand met honger achterblijft! Het eerste half uur is het altijd het drukst, daarna komen mensen voor een derde of vierde ronde. Kinderen eten meestal wat minder, voor hen is er daarom een speciaal tarief.”
Gemak en late night snacks
Emil vertelt dat hij altijd voor een afvalcontainer zorgt en al het afval meeneemt. “Zo kan je genieten van ons heerlijke broodje hete kip zonder je zorgen te hoeven maken over het opruimen van de rommel.”
Afgelopen zomer stond Emil op diverse bruiloften. “Ik kwam vaak rond middernacht om voor late night snacks te zorgen. Altijd leuk, die blij verraste gezichten als ik zo laat nog langskom.” Je ziet: aan kantoortijden doet Emil bepaald niet.
Zelf boeken?
“Ik ben een rijdende broodjeszaak en kan overal naar toe. Datzelfde geldt voor mijn frietwagen. En dan lever ik nog producten voor thuis, bijvoorbeeld de hete kip met de eigen gemaakte kerriesaus, een concept van Partyservice Milder.” Je kan wel eens de mazzel hebben om spontaan van een los broodje te genieten, bijvoorbeeld als je Emil tegenkomt voor de vrije verkoop tijdens de zomerfeesten, Koningsdag en diverse festivals. Maar eenmaal geproefd, dan wil je niets liever dan dat Emil’s Hete kip op locatie de hele week in je achtertuin staat!
Meer weten? Kijk op Emil’s Hete Kip op locatie.
Nijmegen BusinessNieuws