Business Meets bij Wijnbar Buskens
11 januari 2023
Fotoverslag Business Meets bij Wijnbar Buskens
We hebben je gemist, gisteren bij Wijnbar Buskens! En jij hebt ook wat gemist…
Horecaondernemers Michiel Houkes, Danny van Hal en Mels van Bilderbeek verwelkomden ons in hun spiksplinternieuw wijnbar Buskens. Ook Chantal Peters, eigenaar van Papierfabriek Nijmegen en EKI Rubber & Foam wist ons te boeien met een inspirerend verhaal en hield ons af en toe bij de les met opzienbarend nieuws. En daarna was het genieten geblazen! Van heerlijk hapjes en voortreffelijke risotto. En wijn natuurlijk!
Bij Buskens staat Jeroen Vesters, je kent hem vast al als eigenaar van en chef-kok bij Restaurant Vesters, aan het roer in de keuken. Met een vakman in hart en nieren zoals hij weet je zeker dat je niet teleurgesteld huiswaarts keert, maar juist vol inspiratie en culinair verrast. Werkelijk alles is huisgemaakt en daarmee verser dan vers. Michiel vertelt dat je bij die heerlijke gerechten uit maar liefst 250 wijnen kunt kiezen. “We hebben een hele mooie ‘instap’-Riesling van een Duits wijnhuis waar je in heel Nederland alléén bij Buskens van kunt genieten. De Riesling is lekker fris, wat minder ‘olieachtig’ dan Rieslings vaak zijn. Aan de andere kant van het spectrum hebben we zeer exclusieve wijnen en champagnes waarvan we slechts één fles op voorraad hebben.”
Buskens is daardoor dé plek om juist eens iets nieuws te proberen! Een extra leuke manier om dat te doen, is bijvoorbeeld door bij Buskens een wijnproeverij, wijn-spijsavond of workshop te boeken.
Op maandag tot en met woensdag zijn ook grotere groepen welkom. En dat lieten we ons natuurlijk geen twee keer zeggen! We willen de mannen en het ge-wel-dige team van wijnbar Buskens bedanken voor de goede zorgen!
En natuurlijk bedanken we Chantal voor haar wijze woorden.
Zorg dat je de volgende keer ook kunt nagenieten en -praten. We ontmoeten je graag op maandag 6 maart bij het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem.
Tot dan!
Nijmegen BusinessArnhem Business