Artikelen
25 april 2014
Hotel-restaurant MANNA presenteert private label wijnen
Huiswijnen zijn in restaurants vaak het ondergeschoven kindje, er wordt helaas in veel gevallen te weinig aandacht aan besteed. Hoe anders gaat het er bij hotel-restaurant MANNA aan toe. Formidabele rosé, sappig wit, zwoel rood. Sander Hendrix: “Private label, met dank aan Eric en Joost de Bruijn van P. de Bruijn Wijnkopers, hoe kan het ook anders.”
Joost en Eric de Bruijn zijn hof- en hoofdleverancier bij MANNA. Sander: “Vanaf dag 1, omdat we in alle facetten van ons bedrijf voor kwaliteit gaan. We hebben een bijzondere wijn-kaart, met mooie wijnen en absolute toppers. Voornamelijk Frans georiënteerd. We vinden het heel belangrijk om onze huiswijnen uit te laten blinken en goed op dronk te hebben. Een mooie kwaliteit wijn voor een aperitief, borrel of begeleidend bij het eten. Ze ontstijgen heel eenvoudig het niveau van de doorsnee huiswijn.”
Joost en Eric togen naar de regio Carcassonne in Frankrijk om de wijnen persoonlijk te selecteren en samen te stellen. “Ze hebben een fantastische keuze gemaakt en inmiddels hebben we 10.000 flessen besteld en is de eerste lading gearriveerd. Sauvignon blanc, chardonnay, rosé de merlot en Merlot. Er is veel aandacht besteed aan de presentatie, gezandstraalde fles, paarlemoer etiket, allemaal mooi in balans.
Nijmegen Business