Artikelen
9 maart 2015
Jongste SUBWAY franchisenemer opent restaurant tegenover ROC Nijmegen
Op je 25ste eigenaar van twee horecazaken! Dat is wat Amir Hadjseiddjawadi laat zien. Zijn American dream krijgt deze week nog meer vorm dankzij de opening van zijn nieuwste SUBWAY® restaurant, aan de Arend Noorduijnstraat 24 in Nijmegen, schuin tegenover het ROC. Amir is hiermee de jongste SUBWAY® franchisenemer van Nederland met twee vestigingen. Het is in Nijmegen alweer de vierde vestiging van het wereldwijd bekende merk.
“Dit is echt de quickserviceformule van de toekomst”, zegt de trotse eigenaar, die ook in winkelcentrum Dukenburg een vestiging runt. “Echt een concept van deze tijd, onderdeel van de nieuwe wereld. Klanten kunnen hier hun broodje zelf samenstellen, met bijvoorbeeld de keuze voor gezonde producten. Zo kunnen ze bij ieder bezoek iets nieuws proberen.”
Het is geen toeval dat zijn tweede zaak zich tegenover het ROC bevindt, met haar ruim 9.500 leerlingen. “Natuurlijk reken ik op toeloop van studenten, maar we liggen ook midden in een levendige woonwijk en vlakbij het station. Daar komt bij dat ik graag studenten in mijn filialen, erkende leerbedrijven, laat werken.”
Gezond toekomstperspectief
Amir Hadjseiddjawadi is SUBWAY® franchisenemer, omdat het voedingsconcept hem zo aanspreekt. “Het bijzondere vind ik dat het een restaurant zonder keuken is, waar je binnen twee minuten een lekkere en vers gemaakte Sub kan eten. Daar komt natuurlijk bij dat deze franchiseketen zich wereldwijd heeft bewezen en continu bezig is het concept en merk nog sterker te maken. Bijvoorbeeld door steeds nieuwe producten toe te voegen en creatief te zijn op marketinggebied. Je kunt echt merken dat we onderdeel uitmaken van een keten met visie en een gezond toekomstperspectief.”
Echt zelfstandig ondernemen
Steeds meer Nederlandse ondernemers geloven in deze American Dream op Nederlandse bodem en sluiten zich aan bij de snelst groeiende quickserviceformule ter wereld. Een van de oorzaken van deze groeispurt is volgens Amir Hadjseiddjawadi dat veel SUBWAY® franchisenemers groter denken dan één store. “Als je eenmaal weet hoe het werkt, is het heel aantrekkelijk om een volgende store te openen”, legt hij uit. “Het mooie is bovendien dat je echt zelfstandig aan het ondernemen bent, terwijl je tegelijkertijd het gevoel hebt dat je bij een familiebedrijf hoort. Een goede onderneming begint bij de ondernemer zelf!”
Persoonlijke sandwich
Gasten kunnen bij het SUBWAY® restaurant in Nijmegen kiezen voor een van de klassieke Subs op het menu en die vervolgens zelf personaliseren met hun keuze aan brood, groenten, kaas en saus. Zo is de hoeveelheid calorieën en vet goed te bepalen. Het brood wordt ter plaatse gebakken en belegd met heerlijke ingrediënten. De bereiding duurt slechts tweeënhalve minuut.
Submarine Sandwich
SUBWAY® restaurants danken hun naam aan de ‘submarine sandwiches’ of ‘Subs’. Het handelsmerk van deze Subs is de langgerekte vorm, die doet denken aan een onderzeeër (submarine). Naast deze Subs zijn bij SUBWAY® restaurants onder andere overheerlijk flatbread, frisse salades en Amerikaanse Cookies verkrijgbaar.
SUBWAY®
SUBWAY® restaurants is wereldwijd de grootste organisatie in de Quick Service Industry met inmiddels 43.600 vestigingen in 110 landen. Het eerste restaurant startte in 1965 in Bridgeport, Connecticut (Verenigde Staten). Nederland telt momenteel 165 SUBWAY® restaurants. Bij SUBWAY® restaurants kunnen consumenten terecht voor heerlijk, dagelijks vers gebakken brood, dat snel wordt bereid tegen een kleine prijs. De SUBWAY® formule staat bekend om haar vele keuzemogelijkheden, waarbij consumenten zelf invloed hebben op de voedingswaarden.