Artikelen
31 januari 2014
Sous-chef Luuk van Rennes krijgt de vrijheid binnen Groot Warnsborn
Eigenlijk was het niet meer dan toeval dat Luuk van Rennes als sous-chef bij Groot Warnsborn terecht kwam. Hij hoorde van een oud-collega dat er een vacature was en hij stapte er op af. Nu is hij als sous-chef de rechterhand van de chef en Luuk heeft het er uitstekend naar zijn zin.
Hij deed de opleiding, kookte in mooie restaurants, was zelfs kok op een privé-jacht in Zuid-Frankrijk, kon eenmaal terug in Nederland aan de slag bij de Oude Post in Renkum. “Ik wilde meer en toen kwam deze kans. Daar heb ik geen seconde spijt van. Ik kan hier mijn creativiteit helemaal in kwijt, ik houd van mooie combinaties, bijvoorbeeld de aardse smaak van biet gecombineerd met de zilte smaak van vis. We hebben hier eigenlijk carte blanche en dat leidt tot mooie menu’s.” In de volgende Arnhem Business te lezen, ook een speciaal Valentijnsmenu!