Artikelen
27 juli 2016
Van der Valk Hotel Arnhem : Culinair vernieuwd!
Van der Valk Hotel Arnhem heeft afgelopen maand haar menukaart geheel vernieuwd. Na het restylen van het interieur van restaurant ‘De Veluwe’ vonden Anne van der Valk en Folkert Deenik het nu tijd voor verandering op culinair gebied. Ook wordt deze zomer iedere zondag een barbecue georganiseerd op het sfeervolle, zonnige terras.
De chef-kok van het hotel, Giancarlo Murgia, heeft een verrassende nieuwe à la carte kaart samengesteld. Een verzameling van echte klassiekers en verrassende smaken, uiteraard met gebruik van zoveel mogelijk streekgebonden en duurzame ingrediënten.
Naast de nieuwe kaart vindt deze zomer iedere zondag de “BBQ Sunday” plaats, een laagdrempelige barbecue waarbij gasten (met of zonder reservering) tussen 16.00 en 20.00 uur kunnen aanschuiven op het zonnige terras. Voor slechts € 19,50 genieten zij van diverse vlees- en vissoorten van de Zuid- Afrikaanse braai en de populaire Green Egg, geserveerd met verschillende salades, versgebakken broden en diverse bijpassende sauzen. “De afgelopen zondagen was de BBQ Sunday een groot succes. Naast de vooraf gemaakte reserveringen schuiven ook gasten die toevallig langsrijden aan. Er zijn zelfs gasten die elke zondag terugkomen en dat is natuurlijk het grootste compliment!”, aldus Folkert Deenik, General Manager van Hotel Arnhem. “Nu maar hopen dat het de rest van de zomer mooi weer blijft.”
Arnhem Business