Artikelen
12 mei 2016
Van der Valk Hotel Arnhem doneert twee pallets verse groenten aan Voedselbank Arnhem
Medewerkers van Van der Valk Hotel Arnhem hebben een gedeelte van hun eindejaarsgeschenk gedoneerd aan de Voedselbank. Niet in geld, maar in groenten: maar liefst twee volle pallets verse groenten worden deze week verdeeld over de voedselpakketten.
Hotel Arnhem wil door middel van deze donatie een gezonde bijdrage leveren aan de voedselpakketten voor de gezinnen in de regio. Anne van der Valk en Folkert Deenik, 4e generatie en samen verantwoordelijk voor het hotel aan de Amsterdamseweg in Arnhem, bezochten op woensdag 11 mei de Voedselbank Arnhem. Tijdens een rondleiding achter de schermen hebben zij met eigen ogen kunnen zien hoe welkom de verse groenten zijn.
“Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat hoog op onze prioriteitenlijst. Anne en ik vinden het dan ook fantastisch dat onze medewerkers dit voor de afnemers van de Voedselbank mogelijk hebben gemaakt”, aldus Folkert Deenik.
Voedselbank Arnhem werkt met circa 400 vrijwilligers die er wekelijks voor zorgen dat ruim 1.000 gezinnen in de regio Arnhem een voedselpakket ontvangen. In Gelderland en oostelijk Utrecht zijn dit er in totaal 3.500. De inhoud van de pakketten wordt geleverd door bedrijven uit het hele land, die hun producten om uiteenlopende redenen niet meer verkopen. In plaats van deze goede producten te vernietigen, worden ze gedoneerd aan de Voedselbank.
Arnhem Business