Ontdek de RAN Business Rally: Een avontuurlijke rally door het onbekende op 21 juni

Een Andere Route: Vergeet de Snelwegen en Ontdek de Verborgen Parels

Stap in de auto en laat je navigatie je niet alleen naar de snelste route leiden, maar naar een avontuur vol ontdekkingen! Op 21 juni daagt de RAN Business Rally je uit om niet de gebruikelijke snel- en provinciale wegen te volgen, maar juist de uitdagende weg te kiezen. Vergeet de standaardroute en verlies jezelf in het onbekende, want daar wachten de meest verrassende plekken op je.

Netwerken in Stijl: Ontmoet Collega-Ondernemers en Verrijk je Connecties

De RAN Business Rally, in samenwerking met Bol Pijl Events, is niet zomaar een autorit. Het is een unieke kans om te netwerken met gelijkgestemde ondernemers op een informele en plezierige manier. Beginnend met ongeveer 30 teams, zijn we nu gegroeid naar ongeveer 50, want we streven naar de perfecte balans waarbij het netwerken nog steeds persoonlijk en waardevol blijft.

Startpunt bij Bistrobar Beaune: Een Warm Welkom en de Aftrap van het Avontuur

Start jouw avontuur op 21 juni met een warm welkom bij Bistrobar Beaune in Rozendaal, waar je niet alleen de spelregels hoort, maar ook de aftrap maakt met een groepsfoto. De rally voert je langs ongebaande paden, waarbij bestuurder en navigator nauw moeten samenwerken om van punt A naar punt B te komen.

Equipes: Samenwerken voor Succes op de Meest Uitdagende Routes

Een equipe vorm je samen en gaat gewapend met een routeboek, rallyschildje, goodiebag en noodenveloppen op pad. Finishen is gegarandeerd, zelfs als je verdwaalt!

Culinaire Verrassing: Ontdek de Geheime Lunchlocatie

Tijdens de middag op 21 juni wacht een geheime lunchlocatie, want een avontuur is niet compleet zonder een culinaire verrassing. Na de lunch volgt de tweede rit, en tegen het einde van de middag keren alle deelnemers terug naar het startpunt bij Bistrobar Beaune.

Winnaar onthuld tijdens Afsluitende Borrel: De Perfecte Finish van een Geweldige Dag

De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens de afsluitende borrel, waar het gezellig napraten is over de belevenissen van de dag.

Praktische Zaken: Deelnamekosten en Reserveringen

Deelnemen aan deze unieke ervaring op 21 juni kost slechts €195,- per equipe. Dit bedrag is inclusief brandstof voor de inwendige mens bij de start, een uitgebreide lunch en een gezellige afsluitende borrel. Wacht niet te lang, want er is slechts plek voor 50 equipes. Meld je snel aan en mocht het maximum bereikt zijn, kom je op de reservelijst.

Laat de RAN Business Rally op 21 juni jouw ondernemersgeest prikkelen en je netwerk verrijken op een manier die je nooit had verwacht!

RAN Business Rally

Wat mag je verwachten?

Alle info op een rijtje 

De RAN Business Rally wordt mede mogelijk gemaakt door:

Doe je mee?

Meld je nu snel aan voor de RAN Business Rally 2024 voor slechts 195 euro per equipe en ervaar zelf deze effectieve vorm van business en pleasure.

Let op: Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Schrijf je dus snel in!