Business Meets bij Wijnbar Buskens Nijmegen

Business Meets bij Wijnbar Buskens Nijmegen

10-01-2023

Op 10 januari 2023 reist Business Meets af naar wijnbar Buskens in Nijmegen. Heb je eenmaal de ontdekkingsreis naar smaken gemaakt die de gloednieuwe wijnbar je biedt, dan drink je nooit meer wijn zoals je dat tot dan toe deed, maar belééf je die. Hier kun je uitgebreid genieten van voortreffelijke wijn op een plek waar je niet verplicht bent om te eten en waar je niet weg moet om te eten. En dat had Nijmegen nog niet. De stad heeft heel veel plekken waar je lekkere wijn kunt drinken, maar daar word je geacht ook te dineren. En er zijn diverse leuke wijnbars in Nijmegen, maar, hoe heerlijk de oesters en charcuterie ook mogen zijn, daar kun je juist níét uitgebreid eten. Horecaondernemers Michiel Houkes, Danny van Hal en Mels van Bilderbeek wilden iets opzetten dat tussen die twee uitersten inzit. Nou, dat is gelukt! Je gaat het zelf beleven bij Business Meets op 10 januari. Even aanmelden en je gaat op reis!

En de reis leidt langs Chantal Peters, eigenaar van Papierfabriek Nijmegen en eigenaar bij EKI Rubber & Foam. Zij zal een inspirerend verhaal houden over duurzaam ondernemerschap en sociale innovatie. Ze gaat daarbij in op zowel de producten en inrichting van de diensten die je als ondernemer biedt, als op het omgaan met je medewerkers.

Ben jij van de partij? Meld je dan hieronder aan.

Algemene informatie

  • Locatie:Berg en Dalseweg 33 in Nijmegen
  • Datum:10-01-2023
  • Tijd:16:30

Delen

Business Meets.

Maak kennis met Business Meets! De basisingrediënten van dit netwerkplatform: gezelligheid, laagdrempelige ontmoetingen en perfect verzorgde walking dinners op indrukwekkende locaties. Maar het kennis- en netwerkplatform is méér dan dat: kennisdeling is het kernthema.

Business Meets vindt acht keer per jaar plaats. Naast ontspannende gesprekken tijdens de borrel, voeren we prikkelende discussies met elkaar tijdens masterclasses, geleid door spraakmakende sprekers.

Business Meets = Méér!
Méér ondernemers, méér ontmoetingen, méér interactie en méér gezelligheid. Business Meets is een sterk en divers netwerkplatform. De events worden altijd goed bezocht. Ons streven: dat iedere ondernemer na afloop zegt: ‘Hier moet ik de volgende keer weer bij zijn!’

Niet alleen ondernemers uit de regio’s Arnhem en Nijmegen zijn welkom, ook ondernemers uit bijvoorbeeld de regio’s Duiven, Velp, Maas & Waal, Land van Cuijk en Boxmeer nodigen we van harte uit deel te nemen Business Meets. Ook zoeken wij graag verbinding met de regio Kleef.
Kortom: het kennis- en netwerkplatform reikt veel verder dan de gebiedsgrenzen van onze zakenmagazines Arnhem Business en Nijmegen Business.

Ontmoeten we jou ook de volgende keer?

Voordelen Business Meets lidmaatschap

  • Elk jaar 8 Business Meets evenementen
  • Toegang met in totaal 4 introducees
  • Netwerkmogelijkheden met regionale ondernemers
  • Gratis walking dinner (drankjes voor eigen rekening)
  • Spraakmakende sprekers
  • Masterclasses
  • Abonnement op Arnhem/Nijmegen Business

Lid worden van het snel groeiende zakennetwerk van de regio?

Meld je hier aan!

Vragen? Neem contact met ons op!

Contact