Altijd op de hoogte met UIT Nijmegen

UIT Nijmegen

UIT Nijmegen is het toonaangevende gratis uitgaansmagazine voor de regio Nijmegen, dat ruim 20 jaar geleden voor het eerst verscheen onder de naam Uitkrant Nijmegen en later werd omgedoopt tot UIT Nijmegen. RAN Media nam het blad in april 2019 over en integreerde het met het culturele platform QV Nijmegen.

Nijmegen. De oudste stad van Nederland, maar met een jonge vibe. Bezoek concerten, wandel vanuit de stad zo de Ooijpolder in en plof na een dagje shoppen neer op een van de vele terrassen. Want of je nu van cultuur, natuur, inspanning of ontspanning houdt, Nijmegen heeft voor ieder wat wils.

Uitgaansagenda & achtergrondverhalen
Het uitgaansmagazine UIT Nijmegen biedt maandelijks een uitgebreide uitgaansagenda met leuke, culturele, smakelijke en swingende activiteiten en evenementen in de regio én interessante achtergrondverhalen. In combinatie met het interactieve evenementenplatform en de actieve social mediakanalen, hoeft niemand meer een mooi event te missen en is UIT Nijmegen daarmee hét uitgaansplatform van de regio Nijmegen!

Zichtbaarheid vergroten & actuele informatie
UIT Nijmegen vergroot de zichtbaarheid van regionale B2B en B2C bedrijven en zij informeert de inwoners van het Rijk van Nijmegen over al het moois dat onze regio te bieden heeft! Veel plezier bij het ontdekken van de talloze muzikale, culturele, sportieve, educatieve en culinaire activiteiten. Zo weet jij altijd waar je moet zijn!

Gratis bij afhaalpunten
Elke maand wordt de nieuwste editie van het magazine via afhaalpunten verspreid in Nijmegen. Daar is het blad gratis mee te nemen of op de leestafel in te zien. Op vrijwel alle afhaalpunten geldt: Op=Op. Wil je graag gegarandeerd elke editie thuis ontvangen? Voor € 30,- p.j. (verzendkosten) valt UIT Nijmegen automatisch op je deurmat. Mail naar info@uitnijmegen.nl om je hiervoor aan te melden.

Zoek een afhaalpunt bij jouw in de buurt
Via deze link is er altijd een afhaalpunt bij jouw in de buurt te vinden.

Neem contact op