Business Meets bij Arsenaal 1824

Business Meets bij Arsenaal 1824

23-04-2024

Laat je verrassen tijdens een avond vol met zakelijke inzichten, gezelligheid en inspiratie op dinsdag 23 april om 16:30 uur bij Business Meets. Het evenement vindt plaats in hartje Nijmegen bij Arsenaal 1824 en biedt een uitstekende gelegenheid om gelijkgestemde ondernemers te ontmoeten, te netwerken en te leren van ervaren ondernemers uit de regio. Mis deze kans niet om je zakelijke contacten uit te breiden en waardevolle inzichten op te doen.

Onze gastheer Tim van Delft staat klaar om je hartelijk te ontvangen bij Arsenaal 1824 in Nijmegen, waar je kunt genieten van een avond vol culinaire hoogtepunten.

Daarnaast geven we het woord aan John Meijering die vertelt over zijn 20 jaar ervaring als ondernemer in Nijmegen met zijn bedrijf Emixion.

Ook krijgen we weer de mogelijkheid om te netwerken met 100+ ondernemers onder het genot van een drankje en hapje!

Kortom, genoeg reden om je aan te melden! We kijken ernaar uit je te verwelkomen op Business Meets op dinsdag 23 april. Grijp deze kans aan om je netwerk uit te breiden en je zakelijke kennis te versterken tijdens deze waardevolle avond.

Meld je aan via de onderstaande button en we zien je graag op dinsdag 23 april!

Algemene informatie

  • Locatie:Arsenaalpoort 1 in Nijmegen
  • Datum:23-04-2024
  • Tijd:16:30

Delen

Business Meets.

Maak kennis met Business Meets! De basisingrediënten van dit netwerkplatform: gezelligheid, laagdrempelige ontmoetingen en perfect verzorgde walking dinners op indrukwekkende locaties. Maar het kennis- en netwerkplatform is méér dan dat: kennisdeling is het kernthema.

Business Meets vindt acht keer per jaar plaats. Naast ontspannende gesprekken tijdens de borrel, voeren we prikkelende discussies met elkaar tijdens masterclasses, geleid door spraakmakende sprekers.

Business Meets = Méér!
Méér ondernemers, méér ontmoetingen, méér interactie en méér gezelligheid. Business Meets is een sterk en divers netwerkplatform. De events worden altijd goed bezocht. Ons streven: dat iedere ondernemer na afloop zegt: ‘Hier moet ik de volgende keer weer bij zijn!’

Niet alleen ondernemers uit de regio’s Arnhem en Nijmegen zijn welkom, ook ondernemers uit bijvoorbeeld de regio’s Duiven, Velp, Maas & Waal, Land van Cuijk en Boxmeer nodigen we van harte uit deel te nemen Business Meets. Ook zoeken wij graag verbinding met de regio Kleef.
Kortom: het kennis- en netwerkplatform reikt veel verder dan de gebiedsgrenzen van onze zakenmagazines Arnhem Business en Nijmegen Business.

Ontmoeten we jou ook de volgende keer?

Voordelen Business Meets lidmaatschap

  • Elk jaar 8 Business Meets evenementen
  • Toegang met in totaal 4 introducees
  • Netwerkmogelijkheden met regionale ondernemers
  • Gratis walking dinner (drankjes voor eigen rekening)
  • Spraakmakende sprekers
  • Masterclasses
  • Abonnement op Arnhem/Nijmegen Business

Lid worden van het snel groeiende zakennetwerk van de regio? Ga dan naar lid worden.

Vragen? Neem contact met ons op!

Contact