RAN Business Rally 2023

RAN Business Rally 2023

14-06-2023

Zien we jou ook bij de RAN Business Rally 2023 op 14 juni? Geef je snel op, het aantal deelnemers is beperkt!

Je stapt in de auto, voert je bestemming in je navigatie in en kiest daarbij voor de snelste route. Dan rijd je vaak op snel- en provinciale wegen. Landweggetjes vermijd je. Herkenbaar? Omdat veruit de meesten van ons het snelst van A naar B willen, kennen we onze eigen omgeving steeds minder goed. En die biedt zoveel moois! Tijdens de RAN Business Rally leggen we ook een weg af van A naar B, maar bepaald niet de snelste. Wél de meest uitdagende: je komt op plekken waar je normaal gesproken alleen komt als je verkeerd rijdt. Zo ontdek je nog eens wat…

Algemene informatie

  • Locatie:Slot Doddendael - Binnenweg 2 in Ewijk
  • Datum:14-06-2023
  • Tijd:9:00

Delen

Wat je ook ontdekt, zijn talloze collega-ondernemers en hun bedrijven. De Rally die RAN Business ieder jaar in samenwerking met Bol Pijl Events organiseert, is daarom dé kans om op een leuke, ongedwongen manier te netwerken. En dat slaat aan. We begonnen met circa 30 equipes, inmiddels zijn dat er zo’n 50. Dat is wat ons betreft de max. Anders wordt de Rally té grootschalig, wat het netwerken niet ten goede komt.

Start & Finish

Na een gezellig ontvangst bij Slot Doddendael in Ewijk, uitleg van de spelregels en het maken van een groepsfoto, gaat de rally van start. Deelnemers leggen in hun eigen auto een rallyrit af. Naast het opvolgen van summiere aanwijzingen in het routeboek moeten ook foto’s worden herkend van situaties langs de route en vragen worden beantwoord. De antwoorden op de vragen zijn ook langs de route te vinden.

Equipes

Om van punt A naar punt B te komen, moeten bestuurder en navigator dus zeer nauw samenwerken. Jullie geven je dan ook op als equipe.

Iedere equipe gaat op pad met een routeboek, rallyschildje, goodiebag en noodenveloppen met daarin de complete route, inclusief alle straatnamen. Dus finishen doe je altijd!

Geheime lunchlocatie

’s Middags is het tijd voor een gezamenlijke lunch. Waar dat is, houden we geheim. Daarna is het tijd voor de tweede rit. Aan het einde van de middag keren alle deelnemers terug naar de startlocatie. Wie de winnaar van de rally is, hoor je tijdens de afsluitende borrel bij Slot Doddendeal!

Deelname RAN Business Rally

Deelname aan deze rally bedraagt € 175,- per equipe. Dit is inclusief ‘brandstof’ voor de inwendige mens bij de start, een uitgebreide lunch en een afsluitende borrel.

Aanmelden & reservelijst

Zoals gezegd, kunnen maximaal 50 equipes deelnemers aan de rally, dus meld je snel aan! Zijn alle plekken al bezet? Dan kom je op de reservelijst te staan.

Meld je aan via de onderstaande button.

Vragen? Neem contact met ons op!

Contact