RAN Business Rally 2021

RAN Business Rally 2021

17-09-2021

Beschrijving

Op 18 september organiseren Arnhem Business en Nijmegen Business in samenwerking met Bol Pijl Events weer een autorally!

 

Algemene informatie

  • Locatie:Koepelgevangenis Arnhem
  • Datum:17-09-2021
  • Tijd:9:00

Delen

RAN Business organiseert jaarlijks in samenwerking met Bol Pijl Events de RAN Business autorally. Ondernemers verkennen in zelf meegebrachte auto’s de regio door middel van een ‘puzzeltocht’. Om van punt A naar punt B te komen, is samenwerking het sleutelwoord. Tegelijk is het direct dé ideale manier om te netwerken en ondernemers uit de regio Arnhem en Nijmegen te ontmoeten.

De startlocatie is ieder jaar een andere. Na een kop koffie, de uitleg van de spelregels en het maken van een groepsfoto, stappen de deelnemers in de auto’s en gaat de rally van start. ’s Middags nuttigen we gezamenlijk een heerlijke lunch op een geheime locatie. Daarna is het tijd voor de tweede rit! Aan het einde van de middag keren de deelnemers terug naar de startlocatie, waar de winnaar van de dag bekend gemaakt wordt.

Deelname
Deelname aan deze rally bedraagt € 75,- p.p. ex. btw. Elke equipe bestaat uit 2 personen.

Aanmelden
Om de rally overzichtelijk en ordelijk te houden kunnen er slechts een beperkt aantal equipes deelnemen aan de rally, dus meld je snel aan! Zijn alle plekken al bezet? Dan kom je op de reservelijst te staan.

Vragen? Neem contact met ons op!

Contact