RANBusiness Rally 2022

RAN Business Rally

30-06-2022

Op 30 juni organiseren Arnhem en Nijmegen Business in samenwerking met Bol Pijl Events weer de RAN Business autorally!

Op deze dag zullen ondernemers in zelf meegebrachte Old Timers, Young Timers en andere (bijzondere) auto’s door middel van een rallyrit de regio verkennen. Om van punt A naar punt B te komen is samenwerking het sleutelwoord. Tevens is het direct dé ideale manier om te netwerken en ondernemers uit de regio Arnhem en Nijmegen te ontmoeten.

De dag start om 9.00 uur bij de Moeke Nijmegen, Willem van Arenbergstraat 6,  te Nijmegen. Na een kop koffie, de uitleg van de spelregels en de groepsfoto, stap je de auto in en gaat de rally van start. In de middag nuttigt iedereen gezamenlijk een heerlijke lunch op een geheime locatie. Daarna is het tijd voor de tweede rit! Rond 16.00 uur worden we weer terug verwacht bij onze start locatie Moeke in Nijmegen, waar tijdens de borrel de winnaar bekend gemaakt wordt.

Doe mee met deze leuke manier van netwerken

Deelname aan deze rally bedraagt € 75,- p.p. ex. BTW. Ook dit jaar neem je zelf je auto mee. Maar er is ook de mogelijkheid om als bijrijder deel te nemen. Er is een beperkt aantal deelnemers mogelijk, dus meld je snel aan! Inschrijving sluit op 26 juni . Daarna kom je op de reservelijst te staan.

Meld je aan via de onderstaande button.

Algemene informatie

  • Locatie:Moeke Nijmegen: Willem van Arenbergstraat 6 in Nijmegen
  • Datum:30-06-2022
  • Tijd:9:00

Delen

Vragen? Neem contact met ons op!

Contact